Om jobbet

Engagerad jobbcoach sökes inom Stöd och matchning till vårt kontor i Helsingborg. Du har god kunskap om arbetsmarknad och olika utbildningsalternativ. Tjänsten är på heltid med 50% individuell coachning och 50% gruppvägledning.

 

Dina arbetsuppgifter

Som jobbcoach hos oss genomför du enskilda vägledningssamtal med våra arbetssökande deltagare. Tillsammans med deltagaren arbetar du målinriktat för att hjälpa deltagare till studier eller arbete. Våra deltagare har olika bakgrunder och förutsättningar, vilket gör att det krävs en bred kunskap inom olika arbets- och utbildningsmöjligheter. Som gruppvägledare trivs du att skapa samt hålla i workshops, söka information, finnas tillgänglig för våra deltagare, samt skapa delaktighet i gruppen.

 

Kompetenskrav

Vi söker dig som har en utbildning inom samhälle/personal/beteende etc, med tidigare erfarenhet från arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är flexibel, initiativrik och gillar att utveckla nya arbetssätt inom vägledningen. Du kan arbeta självständigt, gillar att inspirera och är en kommunikativ person som har samtalet som ditt främsta verktyg. Du har ett professionellt förhållningssätt samt förmåga att möta människor med olika bakgrund, behov och förutsättningar.

 

Vi önskar att du har följande kompetenser:

  • Arbetslivserfarenhet i minst 2 år

  • Eftergymnasial utbildning på minst två år
  •  Engelska och Svenska flytande i tal och skrift

 

Om oss

Sandson AB arbetar med arbetsmarknaden, låter det tråkigt? Det tycker inte vi. Sedan 2002 har vi hjälpt företag och arbetssökande att hitta varandra. Både i Sverige och internationellt.

Vi på Sandson AB arbetar med Stöd och matchning. Vi hjälper även svenska studenter som vill göra delar av sin utbildning utomlands och studenter från EU att göra arbetspraktik i Sverige. Vi har ungdomsprojekt där ungdomar upp till 29 år får möjlighet att få jobb eller utbildning i Sverige, genom att göra praktik utomlands. Dessutom rekryterar vi för Expat partners.

 

Ansökan skickas till ansok@sandson.se.  Bifoga CV och personligt brev.

 

Tryck här för att skicka din ansökan direkt