Om jobbet

Engagerad jobbcoach/marknadsassistent sökes inom Stöd och matchning till våra kontor i Malmö/Lund. Du har god kunskap om arbetsmarknad och olika utbildningsalternativ. Tjänsten är på heltid med 50% individuell coachning och 50% researcher/marknadsassistent.

 

Dina arbetsuppgifter

Som jobbcoach hos oss genomför du enskilda vägledningssamtal med våra arbetssökande deltagare. Tillsammans med deltagaren arbetar du målinriktat för att hjälpa deltagare till studier eller arbete. Våra deltagare har olika bakgrunder och förutsättningar, vilket gör att det krävs en bred kunskap inom olika arbets- och utbildningsmöjligheter. Som researcher/marknadsassistent kommer du arbeta med att göra research av arbetsmarknaden och identifiera kunder och företag som kan ingå i vårt nätverk. Där du kan komma att själv ta dessa första kontakter med potentiella samarbetspartners. Du kommer även arbeta med granskning av CV och andra dokument kopplat till våra deltagare.

 

Kompetenskrav

Vi söker dig som har en utbildning inom samhälle/personal/beteende etc, med tidigare erfarenhet från arbete gärna inom sälj eller service. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är flexibel, social, initiativrik och gillar att utveckla nya arbetssätt inom vägledningen. Du kan arbeta självständigt, gillar att inspirera och är en kommunikativ person som har samtalet som ditt främsta verktyg. Du har ett professionellt förhållningssätt samt förmåga att möta människor och kunder med olika bakgrund, behov och förutsättningar. Du är noggrann och besitter en stor ansvarskänsla för ditt arbete. Du är prestigelös och är inte rädd för att hugga in där det behövs, samtidigt som du har ett mindset att allting är möjligt. Det är meriterande du jobbat i vår bransch tidigare, men inte ett krav.

 

Vi önskar att du har följande kompetenser:

  • Eftergymnasial utbildning, två år eller längre inom samhälle/personal/beteende etc

  • Körkort B
  •  Engelska och Svenska flytande i tal och skrift

 

Öppen för alla

Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

 

Om oss

Sandson AB arbetar med arbetsmarknaden, låter det tråkigt? Det tycker inte vi. Sedan 2002 har vi hjälpt företag och arbetssökande att hitta varandra. Både i Sverige och internationellt.

Vi på Sandson AB arbetar med Stöd och matchning. Vi hjälper även svenska studenter som vill göra delar av sin utbildning utomlands och studenter från EU att göra arbetspraktik i Sverige. Vi har ungdomsprojekt där ungdomar upp till 29 år får möjlighet att få jobb eller utbildning i Sverige, genom att göra praktik utomlands. Dessutom rekryterar vi för Expat partners.

Sandson är en del av Företagsutveckling där vi tillsammans möjliggör arbetsmarknaden för svensk och internationell arbetskraft. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss! www.sandson.se

Ansökan skickas till ansok@sandson.se.  Bifoga CV och personligt brev.

 

Vi tillämpar löpande urval därmed kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Tryck här för att skicka din ansökan direkt