Lite om Cecilia

Cecilia brinner för förändringsprocesser och att få människor att växa, liksom kommunikation och strategiskt förändringsarbete. Hon har över trettio års erfarenhet av att arbeta i konst- och kulturvärlden – inom ledande funktioner som rektor och verksamhetsledare, inom konstutbildning och konstnärlig forskning på konsthögskolor, som chefredaktör och projektledare och som skribent och kritiker på radio och tidningar. Hon har bott och arbetat i Helsingfors, Bergen och Bryssel under många år. 

I bagaget har Cecilia en Master med studier i internationell ekonomi med franska och marknadsföring från Handelshögskolan i Göteborg och Konst- och bildvetenskap från Göteborgs universitet. Hon har även en terapeututbildning på gestaltgrund från KGI i Köpenhamn och en vidareutbildning i DSP Developmental Somatic Psychotherapy från Center for Somatic Studies i New York.

Här på Sandson AB arbetar Cecilia som handledare, vilket hon älskar för här får hon använda alla sina kompetenser och erfarenheter för att entusiasmera dig som deltagare och få dig att se oanade möjligheter. ”Hon gör mig modig”, som en av hennes deltagare säger.