Magnus egna ord 

Jag drog mig länge att starta eget företag men tillslut, 2002, blev det av. Jag har alltid varit intresserad av människor och vad som driver dem. Är det fritidsintressen, jobb eller något annat? Jag tror att alla vill göra vettiga saker i sina liv och kunna bidra till att andra kan ta ett kliv framåt.

 

Jag hade svårt att som anställd kunna få möjligheten att jobba med dessa frågor, därför startade jag eget. Jag omger mig idag med kollegor som är mycket bättre än jag på sina arbetsuppgifter. De är nyfikna, proffsiga och roliga. Det jag kan bidra med är energi, nya idéer och infallsvinklar och dessutom en vilja att aldrig ge upp. 

 

Jag har jobbat inom det privata och offentliga, där jag har sett både bra och dåliga sidor hos arbetsgivarna. Jag har arbetat med allt från papperstillverkning, sjukvård till ekonomi och livsmedel. På skitiga fabriksgolv till sterila operationssalar. Jag har valt fel yrkesinriktning några gånger men även om yrket inte varit rätt så har jag mött många människor med olika bakgrunder och förutsättningar och det har gett mig massa bra erfarenhet för att hitta rätt igen. 

 

Vill du veta mer om oss, slå mig en signal.