Vår deltagare Silva såg sin tid hos oss på Sandson som väldigt givande då hon kände att hon fick alla de verktyg hon behövde av sin handledare Eva. Silva har nu påbörjat hennes nya anställning inom hennes önskade bransch och yrkesroll - behandlingspedagog. Handledarens peppande och verktyg ansåg Silva vara värdefullt för henne i sin resa att komma ut i arbetslivet igen.  Läs mer om hennes tid på Sandson här nedan. 

 

Vilka förväntningar hade du på Sandson?
Jag förväntade mig lite vägledning och stöd/hjälp med att skriva ett CV samt tips och råd om att använda sociala medier (LinkedIn) i jobbsökandet.

 

Vilka förväntningar hade du på din handledare?
Att kunna förstå, utforma och ge det stöd jag behövde för att återvända till arbetslivet.

 

På vilket sätt uppnådde vi upp till dina förväntningar (eller inte)?

 • Jag har fått bättre fokus i mitt jobbsökande och med handledarens råd och stöd fått en metod att följa för att skapa personligt brev, samt nycklarna för att anpassa detta till varje annons.
 • Min meritförteckning som jag trodde var OK blev också mycket bättre och mycket tydligare om vad jag kunde
   

Vad var det mest värdefulla med handledningen på Sandson?

 • Mest värdefulla var mötena med min handledare som lyssnade, stöttade och hjälpte mig. Jag kände att jag alltid hade någon att vända mig när till när jag hade frågor, ville diskutera eller bolla med någon osv.
 • Uppskattade även att jag fått tillgång till Sandsons Akademi, den digitala plattformen med en rad olika utbildningsmoduler där jag fått chansen att få nya insikter och verktyg i mitt jobbsökande.
   

Hur skulle du vilja beskriva din handledare?

 • Min handledare är en person som är engagerad, ärlig, lätt att samarbeta med och är även duktig på att lyssna på. Hon hade fokus på möjligheter i stället för svårigheter. 
 • Eva är en ärlig och öppen person vilket gör att jag lätt att öppna mig själv.
 • Den som mister jobbet kan stå i en livskris och utöver jobbsökande har mycket annat att kämpa med. Eva var bra på att lyssna, även det som inte sägs och se igenom försvarsmekanismer med krav och uppmuntran i rätt dos.
 • Eva är helt enkelt en jobbcoach som är en energistartare och det är ofta just det arbetssökande behöver som mest.