-Vad jobbar du med?

-Jag är arbetslös, svarade jag.

 Det blev tyst runt bordet. Jag passade inte in, hade ingen identitet. Sedan dess har vi på Sandson mött 1000-tals människor med samma erfarenhet, skillnaden är att runt vårt bord är man någon, 

på väg mot att drömmen skall bli verklighet.

-Magnus Andersson, VD 

Rusta och matcha i Lund

Vår vägledning är skräddarsydd och individanpassad för att möta dina specifika behov som arbetssökande i Lund. Är du nöjd med ditt CV och vill fokusera på nästa steg i din karriär? Kanske är utmaningen för dig att hantera intervjuer? Vill du veta hur din kompetens står sig mot nyutbildade? Detta är några av de frågor som vi på Sandson inom Rusta och Matcha arbetar med dagligen. Vi förstår och respekterar att varje person har olika behov.

Vi hjälper dig att upptäcka nya möjligheter genom noggrann analys av din kompetens och dina behov. Vi delar med oss av vår erfarenhet och inspirerar dig.


Karriär har traditionellt sett inneburit att klättra till högre befattningar och få en högre lön. Idag innebär karriär lika mycket en personlig utveckling som en professionell, anpassad efter den individ du är. Alla har en karriär. Alla behöver och vill vid olika tidpunkter utveckla sin yrkesroll och uppleva tillfredsställelse genom stimulerande arbetsuppgifter. En handledare fungerar som en motor. Genom vår personliga handledning inom Rusta och Matcha kan vi hjälpa dig att se nya möjligheter och utforska andra vägar.

Sandsons karriärutvecklingsprogram inom Rusta och matcha i Lund

Inom vårt karriärutvecklingsprogram har du som deltar i Rusta och Matcha i Lund möjlighet att delta i veckovisa aktiviteter på våra kontor, inklusive jobbforum, företagsbesök, seminarier och workshops. Vi erbjuder samtliga dessa aktiviteter på våra kontor i Malmö, Lund, Helsingborg och Göteborg. Mer information om vårt karriärutvecklingsprogram och vår eventkalender finns tillgänglig på vår webbplats.

Sandsons Akademi 

Som en del av vårt karriärutvecklingsprogram inom Rusta och Matcha har du även tillgång till Sandsons Akademi. Förutom personliga möten med din handledare får du tillgång till en digital plattform som vi kallar Sandsons Akademi, vilken ger dig stöd mellan dina möten med handledaren. På Sandsons Akademi kan du ta del av olika utbildningsmoduler som ger dig nya insikter och verktyg som jobbsökande. Modulerna finns tillgängliga både som videokurser och i PDF-format, så att du kan välja det som passar dig bäst. Innan du påbörjar utbildningarna får du en introduktion till Sandson som leverantör inom Rusta och Matcha, samt en överblick av vårt team och viktig praktisk information för dig som deltar i Rusta och Matcha. Men det viktigaste av allt är att du får kunskap om allt från hur du skapar en bra CV till hur du bygger upp ett professionellt nätverk och söker jobb på bästa sätt - och mycket mer! Läs gärna mer om Sandsons Akademi på vår webbplats.

Folkhögskolor 

Vi på Sandson samarbetar även med folkhögskolor runt om i Skåne för att kunna erbjuda dig en studiemotiverande folkhögskolekurs om du saknar gymnasieexamen eller grundläggande högskolebehörighet. Kursen sträcker sig över tre månader och syftar till att motivera dig till fortsatta studier efter att du har fått individuell vägledning och de verktyg som behövs för att nå dina mål. Vi samarbetar med Albins FolkhögskolaFolkhögskolan Hvilan och Eslövs Folkhögskola.


Vad är Rusta och matcha?

Rusta och Matcha är ett supportprogram för personer som är registrerade hos Arbetsförmedlingen. Programmet erbjuder en personlig handledare från en leverantör som vägleder dig till arbete eller utbildning. Leverantören hjälper dig genom att identifiera dina specifika behov och förutsättningar. Det är Arbetsförmedlingen som avgör om du är berättigad att delta i Rusta och Matcha. Kontakta en handläggare för att få en bedömning. Om du blir hänvisad till Rusta och Matcha måste du meddela Arbetsförmedlingen vilken leverantör du väljer. Välj den leverantör som bäst motsvarar dina behov utifrån deras branschkunskap och vilka städer de har kontor i. Du kan även välja baserat på vilket språk leverantören tillhandahåller tjänsten på.

Hur väljer jag Sandson som leverantör inom Rusta och matcha i Lund?  

Det gläder oss att du vill välja oss som din leverantör i Lund! För att välja Sandson anger du vårt KA-nummer på "Mina sidor" på Arbetsförmedlingen.se eller kontaktar en handläggare på Arbetsförmedlingen. Därefter kommer vi att kontakta dig för att boka in ett uppstartsmöte med din personliga handledare.

Här är Sandsons KA-nummer för Lund: 10072294

 


Vårt kontor i Lund är centralt beläget på Bredgatan 2 - bara några minuters gång från Lunds Centralstation. Välkommen!

Måndag-torsdag kl. 08.00-12.00

Öppettider för spontanbesök under sommaren:

V.23-V.28 Måndagar 8.00-10.00

V.29-V.32 Tisdagar 10.00-12.00

V.33-V.34 Måndagar 8.00-10.00

Hos oss på Sandson i Lund möts du av engagerade medarbetare, stark vilja och ett omfattande nätverk. Tillsammans skapar vi möjligheter för dig i hela Öresundsregionen och Göteborg. Vi erbjuder även Rusta och Matcha i MalmöHelsingborg och Göteborg.

Sandson AB är en leverantör inom Rusta och matcha i Lund på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Läs mer om uppdraget här

Sagt om våra handledare i Lund från tidigare deltagare:

"Min handledare har lång arbetslivserfarenhet som hen delat med sig av i form av tips och råd. Hen är proffsig, lugn, en klippa, tillgänglig och helt enkelt bäst. Min tid på Sandson har varit det bästa med min arbetslöshet och ni får högsta betyg av mig"


"Min handledare och jag har haft en mycket fin dialog på ett konstruktivt och inspirerande sätt, hen har ett mindset inställt på de personliga målen och individens kreativitet. Hen är uppföljande och kommit med tankeväckande inspiration"


"Trevligt bemötande av kompetent och kunnig personal. Sandson är professionellt företag med rätt personer på rätt plats"


 

Rusta och matcha

Handledare på Sandson i Lund

Alla handledare inom Rusta och matcha på Sandson har en akademisk examen. Tillsammans har vi en bred erfarenhet av olika branscher och sektorer. 

Har du frågor kring Rusta och matcha på Sandson i Lund?