Maryam är en av våra deltagare som blivit coachad hos oss i övergången mellan Stöd och Matchning till Rusta och Matcha. Hon har utvecklats mycket under sin tid hos oss och har nyligen påbörjat ett heltidsjobb inom ett nyfunnet yrkesområde. Här får ni ta del av hur hon upplevde sin tid hos oss!

 

Vilka förväntningar hade du på Sandson?

Mina förväntningar handlade mest om att få ett bra CV och personligt brev, att få träna på intervjufrågor och komma ut till arbetsmarknaden.

 

Vilka förväntningar hade du på din handledare?

Att handledaren stöttar mig och vet vad jag verkligen söker efter. Samt att veta vilka behörigheter och kunskaper jag har som ska användas till rätt arbetsplatser och att få träna på intervjufrågor.

 

På vilket sätt uppnådde vi upp till dina förväntningar (eller inte)?

Jag hade en underbar handledare som hette Julia J, som visste exakt allt om min situation. Jag blev stöttad och hon vägledde mig hela tiden. Hon visade mig vilka vägar jag ska vända mig till och vilka möjligheter som passade bäst med mina kvalifikationer. Jag fick träna på olika intervjufrågor och vilka svar som passade bäst med vissa frågor. Fick mycket hjälp med själva CV:t och det hjälpte mig verkligen att komma ut till arbetsmarknaden. 

 

Vad var det mest värdefulla med handledningen på Sandson?

Att jag hade en superduktig handledare som stöttade mig hela vägen och varit som en vän till mig. Jag fick kontakta henne när jag behövde henne och det var det jag verkligen behövde, att handledaren finns för mig när jag behöver hjälp. 

 

Hur skulle du vilja beskriva din handledare?

Min handledare var verkligen någon man kan lita på. Har berättat för henne om en dålig upplevelse jag haft någon gång i arbetsmarknaden som fick mig att tappa tron på mig själv. Men hon har verkligen hjälpt med att få tillbaka min styrka och motivation samt stöttat mig hela vägen tills jag fick det jag ville. Hon är en jordnära person, respektfull, har förståelse för andra och bra på att lyssna . Jag är mycket tacksam att jag haft henne som handledare och även som någon man kan vända sig till.   

 

Finns det något du önskar lägga till?

Jag är tacksam för den tid jag haft hos Sandson och specifikt hos min underbara handledare. Det är verkligen en bra verksamhet som man ska skriva in sig på.