AB Företagsutveckling - vårt utvecklingsföretag

Vi vill vara väl förberedda, därför har vi ett utvecklingsföretag: Företagsutveckling i Lund. I Företagsutveckling blickar vi in i framtiden, utvecklar metoder och håller oss uppdaterade på arbetsmarknaden. Vi gör detta för att Sandson AB ska vara i framkant och hjälpa dig, inte bara för stunden utan även för framtiden.

Företagsutveckling


I Företagsutveckling driver vi projekt finansierade av externa partners såsom Europeiska kommissionen, Europeiska Socialfonden, Tillväxtverket etc. eller internt av oss själva. Våra egenfinansierade projekt har fokus på omvärldsanalys och utgår från ett behov vi ser från arbetsmarknaden. De resultat vi får i projekten, såsom metoder och framgångsfaktorer, delar vi gärna med oss av.

Vi har samarbeten med företag och organisationer både i och utanför Sverige, främst inom EU. Vi arbetar både med myndigheter och privata organisationer, stora som små. Vi tycker om variationen och vi lär oss varje dag.

Statsstödsfinansierade projekt

radio

Projekt Tillit

Projekt Tillit

Praktik utomlands för unga arbetssökande

Praktik utomlands kombinerat med vår kompetens inom svensk arbetsmarknad har hjälpt över 200 unga arbetslösa till arbete eller studier. Detta är vi stolta över!

karta

Moves

Moves

Mobilitetsprojekt lett av SKR

Ett sätt att öka ungas anställningsbarhet är med hjälp av en praktik i ett annat land. Detta gör vi tillsammans med ett antal kommuner i vår region. Vill du veta mer?

EU flagga

Your First Eures Job

Your First Eures Job

TMS

Intresserad av rörligheten på arbetsmarknaden mellan EU-länder? Är du rekryterande arbetsgivare eller söker Du jobb i annat EU-land?

Egenfinansierade projekt

datorskärm

Framtidsgruppen 

Framtidsgruppen 

Vår egen tankesmedja

Är du nyfiken på framtidens arbetsmarknad? Funderar du på AIs påverkan på rekryteringsprocessen om 10 år?

Vi med!

kaffekopp och människor

Fokus på medföljande partner vid rekrytering

Fokus på medföljande partner vid rekrytering

Expat Partner Program

Upplever du som rekryterar utländsk spetskompetens att det ibland är svårt att få kompetensen att stanna? Vi vet vad det kan bero på, och vi har en lösning!