Gå med i Sandsons nätverk!  

Vi arbetar aktivt med att bygga ett nätverk, inleda samarbeten och skapa nya möjligheter för våra deltagare i Rusta och matcha och i Hosting. Är ni i behov av att rekrytera personal eller är intresserade av att ta emot praktikanter? Vi har flertalet företag inom olika branscher som är med i vårt nätverk - gå med ni också! 

Våra deltagare har olika yrkeserfarenheter och utbildningar i bagaget och är på jakt efter sin nästa arbetsplats eller praktikplats. Vi arbetar aktivt för att bygga ett nätverk för våra projekt både lokalt och globalt.  

Detta kan vi erbjuda ert företag!

Vi på Sandson kan erbjuda ert företag matchning av våra deltagare utifrån era kravprofiler. Samarbetet vi erbjuder är kostnadsfritt och har ingen bindningstid. De deltagare vi presenterar för er kommer att ha genomgått en scanning av oss - detta för att garantera er rätt profiler med de rätta kompetenserna! 

Självklart kan vi även erbjuda er rekrytering som vi skräddarsyr efter just era behov! 

Medverka på ett företagsbesök hos oss!

Har ni rekryteringsbehov och vill marknadsföra ert företag? Ta möjligheten och möt potentiella kandidater för era tjänster genom att medverka på ett företagsbesök hos oss. Företag som ingår i vårt nätverk får möjligheten att presentera sin verksamhet och behov för en målgrupp som är intresserade av att jobba inom deras bransch, antingen via ett studiebesök eller genom ett digitalt företagsbesök. Ni är även varmt välkomna att träffa våra deltagare via våra interna rekryteringsevent. 

Låter detta intressant? Låt oss boka in ett förutsättningslöst möte där vi berättar mer om oss och hur vi kan hjälpa just er! Skicka ett mail till marknad@sandson.se eller kontakta någon av våra medarbetare nedan.

Kontaktpersoner

Samarbetspartners

Amarelle & Partners AB

Läs mer här om Amarelle & Partners AB och om vårt samarbete tillsammans. 

Björn Sällström AB

Läs mer här om Björn Sällström AB och om vårt samarbete tillsammans.